SuperDuper!

SuperDuper! voor Mac

Makkelijk back-ups maken van jouw Mac

Superduper! is een programma dat een reservekopie maakt van alle bestanden op je computer. Deze back-up start je te allen tijde op mocht er iets fout gaan. Dus als je computer crasht of instabiel is geraakt, dan zorgt Superduper! dat alles weer...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Gemakkelijk in het gebruik
  • Goede uitleg

TEGEN

  • Aparte hardware voor nodig

Excellent
9

Superduper! is een programma dat een reservekopie maakt van alle bestanden op je computer. Deze back-up start je te allen tijde op mocht er iets fout gaan. Dus als je computer crasht of instabiel is geraakt, dan zorgt Superduper! dat alles weer terug naar het oude gaat.

Een groot pluspunt van deze applicatie is dat het eenvoudig in het gebruik is. De eerste keer dat je Superduper! opstart, toont het je direct een heldere uitleg. Stap voor stap legt het uit hoe je een back-up maakt en hoe je jouw systeem weer kan restaureren. Hierbij houden ze rekening met verschillende mogelijke (paniek-)situaties. Een ander heel sterk aspect van SuperDuper! is, anders dan bij Apple's Time Machine, dat de back-ups 'bootable' zijn. Dus als je Mac helemaal niet meer opstart, dan doet die dat nog wel via de reservekopie.

Je moet wel over de juiste hardware beschikken, dus houd hier rekening mee. Je maakt niet zomaar een reservebestand omdat daar een externe harde schijf voor nodig is. Belangrijk is daarbij om de goede te kiezen, want Superduper! werkt niet standaard met alle schijven. Kijk dus even goed naar de handleiding voordat je een harddisk aanschaft.

Gebeurt het wel eens dat je computer crasht of heb je gemerkt dat bepaalde software jouw Mac instabiel maakte? Dankzij SuperDuper! is er eindelijk een programma dat je simpel reservekopieën van je systeem laat maken zonder dat daar uitgebreide kennis van computers voor nodig is.

Meeste downloads Utilities & Tools voor mac

SuperDuper!

Download

SuperDuper! 2.7

Beoordelingen about SuperDuper!

Promotie×